Returnering

Hvis du mod forventning oplever problemer med dit produkt fra Doksie, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Kontakt os og beskriv problemet, så hjælper vi dig videre med fx en ombytning ved produktfejl eller en returnering med refundering af din betaling.

Du har 14 dages returret på dit køb, samt 2 års reklamationsret. Denne kan du bruge til at få en refundering af din betalingen, eller en ombytning af et defekt produkt til et nyt produkt, der er dækket af reklamationsretten.

OBS: Vær opmærksom på, at produktet ikke må have været taget i brug, have skader eller tegn på slid, hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten. Du må kun have prøvet varen, som du ville have i en fysisk butik. Hvis produktet ikke fremstår som nyt og ubrugt, kan vi desværre ikke tilbyde fuld refundering af prisen.

Ombytning

Hvis du ved en fejl har bestilt en forkert størrelse, eller størrelsen ikke er som forventet, vil vi gerne hjælpe med at finde den korrekte størrelse og ombytte dit produkt. Hvis du oplever fejl eller problemer med dit produkt fra os, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan vurdere produktets fejl og tilbyde en eventuel ombytning til et nyt funktionelt produkt.

Refundering

Hvis du fortryder dit køb, kan du sende produktet retur og få en refundering af din betaling. Kontakt os gerne inden, hvis du oplever problemer med produktet, så finder vi sammen den bedste løsning. Du kan bruge vores returportal til at oprette din returordre. Her er det muligt at oprette et gratis returlabel og udfylde en returformular med dine ønsker.

Kontakt os for hjælp

Du kan kontakte os alle hverdage mellem 9:00 og 17:00. Vi besvarer alle kundeservicehenvendelser inden for 24 timer på hverdage. Du kan kontakte os direkte på vores mailadresse info@doksie.dk eller via vores forskellige sociale medieprofiler på Facebook og Instagram.

Find alle kontaktinformationer og kontaktformular her.