Du kan kontakte os på følgende måder

Vi ønsker at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder for dig at kontakte os på, hvis du har spørgsmål om fx vores produkter, levering af din ordre eller lignende. 

Du kan skrive direkte til vores kundeservice på mailadressen info@doksie.dk, hvor vi vil besvare alle typer af henvendelser.

Du kan også udfylde vores kontaktformular nederst på denne side med din besked og mailadresse, og vi vil vende tilbage til dig med svar inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt os på sociale medier

Hvis du foretrækker at kontakte os på sociale medier, kan du nemt og hurtigt skrive til os på vores Facebook- og Instagram-profiler, og vi vil svare dig direkte i din indbakke på Messenger eller Instagram. 

Din forventede svartid

Uanset hvordan du vælger at kontakte os, kan du forvente at få svar på din henvendelse inden for 24 timer på hverdage. Vi bestræber os på at give dig den bedst mulige kundeservice, og det inkluderer hurtige svar på dine spørgsmål og henvendelser.

Vi ønsker at give dig en god service

Vi ønsker at give dig den bedste service og gøre din shoppingoplevelse så nem og problemfri som muligt. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Vi er her for at hjælpe dig med alt fra spørgsmål og vejledning inden dit køb hos os til hjælp med opsætning af dit produkt efter din bestilling.

Hvis du ønsker at returnere et produkt fra din bestilling, har vi gjort det nemt for dig at gøre dette, ved at følge vores returproces som du finder lige her.