Hejsa!

Velkommen til Doksie.dk, vores online butik, der er dedikeret til at levere det bedste tilbehør til hunde i alle former og størrelser. Vi elsker dyr, og derfor er vores produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet, som er designet til at holde længe. Vi tilbyder kun varer, som vi selv ville bruge til vores hunde, fordi så ved vi, at din hund eller hunde også vil elske dem!

Vores filosofi

For os er kundetilfredshed det absolut vigtigste! Derfor vil I opleve, at vi altid går den ekstra mil for at sikre, at I som kunder føler jer godt behandlet, at I har fået en god service og har lyst til at komme igen. Derfor opfordrer vi altid til, at I skal tage kontakt til os, hvis der er opstået spørgsmål eller, hvis du skulle have nogle bekymringer. Vi hjælper glædeligt!

Vi elsker dyr, og ønsker at give dem de bedst mulige produkter! Derfor er vores produkter altid designet med dyrevelfærd for øje. Vi mener, at alle dyr fortjener det bedst mulige liv, og  derfor er vi også glade for at kunne bidrage til, at dit kæledyr er glad, sund og komfortabel.

Mission

Vi ønsker at give vores pelsede venner det bedst mulige tilbehør, så de kan få et godt og lykkeligt liv. Derudover arbejder vi for at levere en god købsoplevelse omend du er virksomhed eller privat kunde. 

En af vores kerne missioner er at designe kvalitetsprodukter til en overkommelig pris, som vil pynte i hjemmet og gøre både dit og kæledyrets liv lettere, bedre og mere komfortabel. Så kig forbi vores produkter og lad os hjælpe dig med at forkæle dit kæledyr. Se bare vores Smart Automatisk Foderdispenser, der giver mulighed for at fodre din hund eller kat med den helt rette mængde mad imens du er på arbejde.